Rechercher dans cette boutique
» Boutique Nord Tourisme "Maison du Tourisme" 

Boutiques et idées cadeaux

Boutique Nord Tourisme "Maison du Tourisme"
LILLE Cedex

LILLE Cedex
Boutique Nord Tourisme "Maison du Tourisme"
3, rue du Palais RIHOUR BP 80128
59001 LILLE Cedex
Longitude : 3.0616343   Latitude : 50.630354
Boutique Nord Tourisme "Maison du Tourisme"
3, rue du Palais RIHOUR BP 80128
59001 LILLE Cedex
Tel : 03 20 57 59 59  Fax :03 20 57 52 70
Longitude : 3.0616343   Latitude : 50.630354
La boutique Nord Tourisme, vous propose des brochures et documents pour organiser vos séjours, vos sorties, vos loisirs, vos activités, vos visites ou encore trouver un hébergement qui vous correspond.
Nouveau : La ch'tite idée cadeau originale !
"Box en NORD" à offrir ou à s'offrir , vous y trouverez une sélection de 12 offres, de la Côte d'Opale à l'Avesnois en passant par le bassin minier, la Flandre et la métropole lilloise. Pensez à vos cadeaux de fin d'année, Anniversaire, Fêtes des Pères, Fêtes des Mères, Départ en retraite,etc.
Le Nord ! A consommer sans modération.

Wandelnetwerken

Hoe wandel je op het knooppuntennetwerk ?

Dankzij het knooppuntensysteem kan je als wandelaar je traject bepalen naar wens : afstand, vertrekpunt, richting,
De netwerken zijn identiek bewegwijzerd aan beide kanten van de grens : vierkante, houten palen met daarop een wit bordje met rode tekstopdruk. Op elk knooppunt staat een rechthoekig bord met het knooppuntnummer en de richting naar het volgende knooppunt. Tussen de knoop-punten wijzen doorverwijzings-bordjes je de weg.
De wandelnetwerken garanderen je telkens méér dan 100 kilometer wandelplezier, individueel, met je gezin of met vrienden.

WANDELNETWERK KASSELBERG

NIEUW ! WANDELNETWERK KASSELBERG / PAYS DE CASSEL (216 KM) Dit wandelnetwerk neemt je mee naar het authentieke Frans-Vlaanderen. In dit vlakke land torent Cassel op 176 m hoogte boven alles uit. Geniet van eindeloze vergezichten, van de Vlaamse architectuur en windmolens, van de levende tradities en van de rijkelijke maaltijden in de estaminets. Het wandelnetwerk Kasselberg ligt rond de heuvel die al in de Romeinse tijd bewoond was. De stad Cassel domineert het omningende Frans-Vlaamse vlakke land. Wandel van Steenvoorde tot Noordpeene en van Oudezeele tot Saint-Sylvestre-Cappel door een authentiek landschap met een rijke geschiedenis.
Article
Prix
Quantité
WANDELNETWERK KASSELBERG - WANDELNETWERK KASSELBERG
6,00 €
Ajouter au panier

WANDELNETWERK HEUVELLAND

WANDELNETWERK HEUVELLAND / MONTS DE FLANDRE (270 KM) Stevige hellingen, prachtige holle wegen, snippers bos en weidse vergezichten... Tal van monumenten en littekens in het landschap herinneren aan de Eerste Wereldoorlog. Dit wandelnetwerk biedt schitterende vergezichten vanaf de Katsberg, Zwarteberg, Rodeberg en Kemmelberg. Aan Vlaamse kant ligt er de gemeente Heuvelland en aan Franse kant Bailleul, Berthen, Boeschèpe, Godewaersvelde en St-Jans-Cappel.
Article
Prix
Quantité
WANDELNETWERK HEUVELLAND - WANDELNETWERK HEUVELLAND
6,00 €
Ajouter au panier

WANDELNETWERK WESTKUST

WANDELNETWERK WESTKUST / DUNES DE FLANDRE (160 KM) Zilte Noordzee, kilometerslang zandstrand, verlaten bunkers van de Tweede Wereldoorlog, wuivend helmgras en één groot natuurreservaat aan Franse zijde. Kom heerlijk uitwaaien op dit wandelnetwerk dat je meeneemt langs Nieuwpoort, Koksijde en De Panne aan Vlaamse kant en Bray-Dunes, Zuydcoote, Ghyvelde en Leffrinckoucke aan Franse kant.
Article
Prix
Quantité
WANDELNETWERK WESTKUST - WANDELNETWERK WESTKUST
6,00 €
Ajouter au panier

WANDELNETWERK IJZERVALLEI

WANDELNETWERK IJZERVALLEI / VALLÉE DE L'YSER (199 KM) Wandelen langs de oevers van de IJzer en haar graslanden, waar je tal van broed- en watervogels kunt spotten. Een uitgestrekt landschap waar je van ver de spitse kerktorens van charmante dorpen met hallenkerken en barokke retabels ziet. Begin je tocht in authentieke Westhoekdorpen als Haringe, Roesbrugge, Krombeke en Franse-Vlaamse dorpen als Bambecque, Herzeele en Houtkerque.
Article
Prix
Quantité
WANDELNETWERK IJZERVALLEI - WANDELNETWERK IJZERVALLEI
6,00 €
Ajouter au panier

WANDELNETWERK HOPPELAND

WANDELNETWERK HOPPELAND / PAYS DU HOUBLON (228 KM) De regio rond Poperinge is al van oudsher bekend om haar landschappen vol hoppevelden. proef in de gastvrije en pittoreske dorpjes aan beide kanten van de grens van de gastronomie, de hoppeproducten en de plaatselijk gebrouwen streekbieren. Het wandelnetwerk voert o.a. langs het poëtische Watou, het grensdorp Abele en de Franse dorpen Winnezeele en Steenvoorde.
Article
Prix
Quantité
WANDELNETWERK HOPPELAND - WANDELNETWERK HOPPELAND
6,00 €
Ajouter au panier
Réalisation & Réservation en ligne : Alliance Réseaux Opensystem